Erdal Stereo


Egglestonworks ANDRA 3 Signature Special Edition er en ekte fullrange høyttaler i en besjeden størrelse. Derfor er de lettplasserte i de aller fleste stuer.
Pris med sorte sidepaneler i aluminium er kr 435.000,-
(Se bilde) ANDRA 3 Signature SE har en følsomhet på 88db, minimum 6 ohm og er en enkel last for forsterkere.
Det sitter 2x12" i isobarik konstruksjon, som gjør at disse går ned til 18Hz. Det er et par sjeldent vellydende mellomtoner i carbon, og diskanten er Dynaudio’s fantastiske toppmodell. ANDRA 3 Signature SE kan nytes 24/7/365. Priser fra 419500kr.

Spesifikasjoner

Tweeter: Single – 1” dome

Midrange: Dual – 6” carbon fiber cone
Bass: Dual – 12” poly cone
Frequency Response: -3dB @18Hz – 24,000Hz
Efficiency: 88dB
Impedance: 8 Ohms nominal, 6 Ohms minimum
Footprint: 112cm H x 38cm B x 46cm D
Weight: 180lbs.
   

Egglestonworks Savoy Signature SE har vunnet mange priser siden introduksjonen. I tillegg bruker flere masteringstudioer over hele verden høyttaleren som Wisseloord Studios i Nederland to – 5 delers systemer i separate masteringstudioer for stereo og flerkanals mastering.
Vår designfilosofi har alltid fremhevet to hovedområder som de viktigste for enhver høyttaler: nøyaktighet og musikalitet. Vi føler at Savoy-signaturen eksemplifiserer dette bedre enn noe annet produkt i sin klasse.De siste fremskrittene til EgglestonWorks-linjen blir anerkjent med implementeringen av "Special Edition"-merket eller "SE". SE-betegnelsen brukes over hele linjen som en serie med oppgraderinger som tar sikte på å forbedre ytterligere ytelse og estetikk.

Spesifikasjoner
Tweeter: Single – 1” dome
Midrange: Dual – 6” carbon fiber cone
Mid Bass: Dual 6” carbon fiber cones in isobaric loading configuration
Bass: Stacked Dual (4) – 12” poly cones in isobaric loading configuration
Frequency Response: -3dB @18Hz – 24,000Hz
Efficiency: 87dB
Impedance: 8 Ohms nominal, 5.4 Ohms minimum
Footprint: 15” x 24” x 59” H
Weight: 275lbs.

Priser fra 988000kr.
   
Fyne Audio Vintage Classic X
Som alle modellene i Fyne sin nye Vintage Classic-serie er Classic X bygget på tradisjonelle prinsipper som stort kabinettvolum, bred baffel og høy effektivitet. Høyttaleren er bestykket med en helt nyutviklet 10" stor utgave av Fyne sin legendariske fulltonedriver - IsoFlare-driveren.
Lyd er alltid litt vanskelig å beskrive, men med Fyne sin Classic-serie er det litt lettere enn vanlig. De lyder rett og slett slik de ser ut - stort, fyldig og deilig med masse detaljer, kropp og sjel. Den 10" store punktkilde-driveren er den ideelle størrelsen for de fleste lytterom og gjengir et stort og dypt lydbilde med glimrende holografi. Stemmer gjengis på en naturlig måte og plasseringen i lydbildet er helt i referanseklassen.
Fyne Audio Vintage Classic XII
Det er den største modellen i Fyne Audio sin nye Classic-serie. Nydelig 70-tallsdesign, 12-tommer fulltonedriver og høy effektivitet gjør dette til en umiddelbar klassiker.
Lyd er alltid litt vanskelig å beskrive, men med Fyne sin Classic-serie er det litt lettere enn vanlig. De lyder rett og slett slik de ser ut - stort, fyldig og deilig med masse detaljer, kropp og sjel.
Den 12" store punktkilde-driveren gjengir et stort og usedvanlig dypt lydbilde med glimrende holografi. Stemmer gjengis på en naturlig måte og plasseringen i lydbildet er helt i referanseklasse - slik man forventer av en virkelig god punktkilde høyttaler.
   
Fyne F1-10s
F1-10S bygger på den originale og kritikerroste F1-10. Destillere Fyne Audios tiår med Hi-Fi-punktkildehøyttalerekspertise til et design med forbløffende akustisk ytelse, F1-10S har redesignet crossoveren og oppgradert 250 mm (10″) IsoFlare-driveren til å inkludere FyneFlute-teknologi. Kombinert med det dobbelte BassTrax-portede kabinettet, er resultatet en forbedret bass som når ned til 26Hz. Med en 75 mm titanium dome kompresjonsdiskant, tilbyr 10" IsoFlare-driveren en sømløs, tidsjustert HF-respons på over 26kHz for ultimat realisme og lytterengasjement. F1-10S sin svært høye følsomhet (94dB/W sikrer eksepsjonell dynamisk rekkevidde og kompatibilitet med det bredeste utvalget av forsterkere fra single-endede triode  til solid state-design med høy effekt. F1-10S vil levere optimal ytelse uavhengig av romstørrelse eller plassering. Designet er håndlaget på Fyne Audios  i Storbritannia.

Fyne F1-12s
Den imponerende gulvstående F1-12S er utviklet av forgjengeren, den prisbelønte F1-12. Fyne Audios flaggskiphøyttaler, legemliggjør merkevarens filosofi, ekspertise og ingeniørmessig fortreffelighet til et virkelig enestående design. Høyttalerkassen med dobbel hulrom støttes på en 20 kg bearbeidet aluminiumssokkel som rommer Fynes toppmoderne BassTrax LF diffusor.
Etter år med grundig forskning og utvikling, har Dr Paul Mills og teamet hans brakt oppgraderinger til hjertet av F1-12S. Ved å forbedre crossoveren og  IsoFlare-driveren, med FyneFlute-teknologi, leverer F1-12S en forbedret lavfrekvens. Bassen er kraftig forbedret.
Med en 75 mm titanium dome komprimeringsdiskant, tilbyr 12" IsoFlare-driveren en sømløs, tidsjustert HF-respons på over 26kHz for ultimat realisme og lytterengasjement.

   

Egglestonworks Viginti
Viginti – latin for "Twenty" – er kulminasjonen av EgglestonWorks' 20 år med lydfortreffelighet og definerer det siste innen høyttalerdesign.
Med et basskabinett med doble 10" karbon basshøyttalere og et unikt sporporteringssystem, er det ingen mangel på autoritativ, uanstrengt og pitch-perfekt bass.
Våre velprøvde 6-tommers karbonkuppel-mellomtonedrivere gir Viginti den uovertrufne mellomtoneklarheten som Andra er kjent for.
En banebrytende Beryillium diskanthøyttaler leverer utvidede og detaljerte diskanter med den tretthetsfrie musikaliteten som er kjennetegnet til EgglestonWorks-design.

Specifications
Tweeter: 1” Beryllium dome
Midrange: 2 – 6” carbon cone dome
Bass: 2 – 10” carbon cone subwoofers
Efficiency is 87dB
Impedance is 6 Ohms,3.5 Ohm minimum at 29Hz
Usable output extends from 20Hz to 40kHz
Footprint: 14” x 23” x 50” H Weight: 255lbs.

564.300 kr – 581.100 kr

   
Fyne Vintage 15
Flaggskipets mesterverk i Vintage-serien, Vintage Fifteen, er den fulle legemliggjørelsen av Dr Paul Mills’ kompromissløse designtilnærming. Med Fynes største, mest potente og dynamiske IsoFlare-driver, flytter dette fantastiske punktkildetransdusersystemet grensene for lydteknikk. Med en 380 mm (15 tommer) multifiber kjegle mellom/bass driver med Fynes førsteklasses 75 mm titanium dome, neodym motor kompresjonsdiskant, og matet fra Fynes høyeste spesifikasjon og Deep Cryogenically Treated crossover, leverer Vintage Fifteen musikk med presisjonen og skalaen til et fullt orkester.
Spendor Classic 100
Spendor Classicserie er for personer som har levd en stund og ikke lar seg imponere over en og annen superdetalj eller eller dyp bass på en håndfull innspillinger!  Spendor produserer høyttalere som spiller musikk og som man ikke blir lyttetrett av å høre på!
Dagens versjon av Spendor Classic 100 er bedre enn noen gang, de fyller lett en stor stue med engelsk vellyd, varm, fyldig og med en bass som kun en 12" kan gi! 

Les mer her om classic-serien! 
   

Casta Elettra kr 590000
Du vil få den høyeste ytelsen fra dette paret
hornhøyttalere med en gjennomsiktighet som er på ypperste nivå. Det er et høyeffektivt toveissystem, det vil si at det bare har én driverovergang, ved 800 Hz, slik at alle frekvensene over 800 Hz gjengis av en enkelt kilde. Lavfrekvensteknologien kalles "High Speed ​​Woofer": det er en 15" basshøyttaler med en ny spesialmembran i lett og stiv celluloseblanding. Denne store basshøyttaleren kan også drives av de mest delikate rørforsterkere til kraftige effekttrinn og følger raskt mikrodynamikken i musikken i detalj og med nærvær og realisme som fører deg tett på levende musikere i studio eller på scenen.

NY 2024! Quad ESL 2912X / ESL 2812
Renhet og oppløsning er elektrostatens styrke, men krafthåndtering og bassgjengivelse har vært utfordringen. Quad ESL 2912 er unntaket som bekrefter regelen.

Det finnes høyttalere som spiller høyere, men 2912 har ingen problemer med å gjengi basstungt materiale ved høyt lydtrykk. Den utrolig organiske og fyldige bassgjengivelsen, det raske anslaget med mye snert og driv, gir bakoversveis! "Du tror de ikke før du får høre det!" Disse kan nytes 24/7/365, med imponerende scene, uten å bli lyttetrett!

   
QLN Prestige 3 Pris kr 95000.
Fra test; "This box-less sound, this disappearing speaker act, is coupled to a very satisfying low end that in my room extended to what seemed like the low 30hz region. I was never tempted to turn on my sub even though I did…just to see what would happen.
The Qln Prestige Three has a low end that is so extended yet tight and free of any muddying resonances that the sub detracted from what was going on, regardless of how I tweaked and adjusted." 
QLN Prestige 5, kr 192000
Qln Prestige Five – en enestående 2,5-veis gulvstående høyttaler som markerer fremskrittet og fortsettelsen av vår svært vellykkede Prestige-serie.

Tiår med designerfaring har bevist gang på gang at det som skiller en god høyttaler fra en eksepsjonell, er mellomtonen. For Prestige Five brukte vi mange år på å utvikle en ny, suveren klingende 184mm Kevlar® mid-woofer som formidler instrumenter og vokal med enestående klarhet, oppløsning og naturlighet. 
Les mer!
   

QLN Prestige ONE Pris kr 68000.
The Qln Prestige One is a reference caliber monitor commensurate with the performance level of the award-winning Prestige series. In keeping with Qln’s truncated cabinet design, the Prestige One features the same minimal baffle area, time alignment, and dampening technology found in the Signature 3 with even greater optimization establishing a new performance benchmark.

Fyne Audio F704
Fyne Audio er et relativt nytt høyttalerselskap, men i ledergruppen har de over 200 års erfaring, og det er tydelig når du setter deg ned og hører på høyttalerne deres, inntrykket er at de virkelig yter langt over hva prisen tilsier.
Fyne F704 har 2 tolvtommere og er en 2,5 veis høyttaler som spiller engasjerende, med kropp og en klar definert bass med punch som få andre. Lydbilde er stort, åpent og detaljert. 
   
Fyne F1-8
F1-8 er medlem av F1-serien, og representerer derfor Fyne Audios fremste stand-mount-høyttaler. Det er en kompromissfri utførelsen av Fynes point source-teknologi, produsert i Skottland. F1-8 har en 8" IsoFlare bass/mellomtonedriver paret med en 1" kompresjons-diskanthøyttaler i magnesiumkuppel. Høyttalerkassen er håndlaget i nydelig pianoglans valnøttfinér. Høyttalerens fysiske utseende er stilfullt og moderne, og de spiller meget bra noe flere tester bekrefter!

Fyne Audio F500
Fyne Audio F500 er den minste modellen i Fyne sin prisvinnende F500-serie, men leverer et kraftig og utrolig detaljert lydbilde.

Fyne Audio er en relativt ny aktør i hifi-bransjen, men utviklerene har lang og bred erfaring, samt en genuin interesse for å lage kvalitetshøyttalere.

Firmaet ble startet av stjerneteamet bak verdens eldste høyttalerprodusent  og er et ekte entusiastdrevet foretak med legenden Dr. Paul Mills i rollen som sjefsutvikler og lydguru.

  Erdal Stereo Org. nummer 925 852 449 mva. E-post

    Bruktsalg Elektronikk Høyttalere Kabler Kunder Rack