Erdal Stereo


Casta Sienna. Kr 279000. Les mer!
Lettdrevne høyttalere som fungerer utmerket fra 20 klasse A-watt.
Zingali Home Monitor 2.12 kr 169990.
Lettdrevne høyttalere som fungerer utmerket fra 20 klasse A-watt.
   
Fyne Audio F1-10 Pris kr 260000.
Fyne Audio har modeller i forskjellige prisklasser og finisher. Lyden er vanedannende! F1-10 formidler Fyne Audios høyttalerkompetanse i et design med fantastisk akustisk ytelse og et iøynefallende flott utseende i retro stil. Den 250 mm (10 ″)
IsoFlare-driveren og BassTrax-kabinettet med dobbelt hulrom gir bass med tyngde og renhet og et detaljnivå på øverste hylle. De er lette å plassere og få til å lyde optimalt i helt vanlige stuer!
QLN Prestige 3 Pris kr 95000.
Fra test; "This box-less sound, this disappearing speaker act, is coupled to a very satisfying low end that in my room extended to what seemed like the low 30hz region. I was never tempted to turn on my sub even though I did…just to see what would happen. The Qln Prestige Three has a low end that is so extended yet tight and free of any muddying resonances that the sub detracted from what was going on, regardless of how I tweaked and adjusted." 
   

Casta Elettra kr 590000
Du vil få den høyeste ytelsen fra dette paret
hornhøyttalere med en gjennomsiktighet som er på ypperste nivå. Det er et høyeffektivt toveissystem, det vil si at det bare har én driverovergang, ved 800 Hz, slik at alle frekvensene over 800 Hz gjengis av en enkelt kilde. Lavfrekvensteknologien kalles "High Speed ​​Woofer": det er en 15" basshøyttaler med en ny spesialmembran i lett og stiv celluloseblanding. Denne store basshøyttaleren kan også drives av de mest delikate rørforsterkere til kraftige effekttrinn og følger raskt mikrodynamikken i musikken i detalj og med nærvær og realisme som fører deg tett på levende musikere i studio eller på scenen.

Amphion Krypton3 fra kr 199990
Treveis designkonfigurasjon med to mellomtoner i et kabinett plassert vertikalt over og under diskanthøyttaleren, som opererer parallelt for et treveis delefilter.
Svært nyskapende kardioid mellomtone lar Krypton3 yte godt i små og store rom, nær store vinduer og under andre akustiske uregelmessigheter som andre tradisjonelle høyttalere ikke kan takle.
Sidemonterte basshøyttalere (i et ventilert kabinett) slik at høyttalerne kan plasseres med basshøyttalerne vendt enten innvendig (for et standard romplassering) eller utsiden (for et bredere lydbilde).
Les mer!

   
Quad ESL 2912 / ESL 2812
Renhet og oppløsning er elektrostatens styrke, men krafthåndtering og bassgjengivelse har vært utfordringen. Quad ESL 2912 er unntaket som bekrefter regelen. Det finnes høyttalere som spiller høyere, men 2912 har ingen problemer med å gjengi basstungt materiale ved høyt lydtrykk. Den utrolig organiske og fyldige bassgjengivelsen, det raske anslaget med mye snert og driv, gir bakoversveis! "Du tror de ikke før du får høre det!" Disse kan nytes 24/7/365, med imponerende scene, uten å bli lyttetrett!
Audio Solution Virtouso S SPEAKER
DRIVERS:Virtuoso serien bruker mye av den avanserte teknologien som opprinnelig ble utviklet for selskapets flaggskip Vantage 5-årsjubileumsserie. Virtuoso-serien er mellom AudioSolutions 'Figaro og Vantage Audio Solutions er et av de mest spennende høyttalerprodusenter for tiden. Overture, Figaro og Vantage får strålende omtaler. Virtuoso høyttalerne er meget flotte kreasjoner som ble vist for første gang under High End messen i Munchen i 2018. Det har resultert i fantastiske omtaler i hele verden.
Les mer
   
Spendor Classic 100
Spendor Classicserie er for personer som har levd en stund og ikke lar seg imponere over en og annen superdetalj eller eller dyp bass på en håndfull innspillinger!  Spendor produserer høyttalere som spiller musikk og som man ikke blir lyttetrett av å høre på! Dagens versjon av Spendor Classic 100 er bedre enn noen gang, de fyller lett en stor stue med engelsk vellyd, varm, fyldig og med en bass som kun en 12" kan gi! 

Les mer her om classic-serien! 
QLN Prestige 5, kr 192000
Qln Prestige Five – en enestående 2,5-veis gulvstående høyttaler som markerer fremskrittet og fortsettelsen av vår svært vellykkede Prestige-serie.
Tiår med designerfaring har bevist gang på gang at det som skiller en god høyttaler fra en eksepsjonell, er mellomtonen. For Prestige Five brukte vi mange år på å utvikle en ny, suveren klingende 184mm Kevlar® mid-woofer som formidler instrumenter og vokal med enestående klarhet, oppløsning og naturlighet. 
Les mer!
   

QLN Prestige ONE Pris kr 68000.
The Qln Prestige One is a reference caliber monitor commensurate with the performance level of the award-winning Prestige series. In keeping with Qln’s truncated cabinet design, the Prestige One features the same minimal baffle area, time alignment, and dampening technology found in the Signature 3 with even greater optimization establishing a new performance benchmark.

Fyne Audio F704
Fyne Audio er et relativt nytt høyttalerselskap, men i ledergruppen har de over 200 års erfaring, og det er tydelig når du setter deg ned og hører på høyttalerne deres, inntrykket er at de virkelig yter langt over hva prisen tilsier.
Fyne F704 har 2 tolvtommere og er en 2,5 veis høyttaler som spiller engasjerende, med kropp og en klar definert bass med punch som få andre. Lydbilde er stort, åpent og detaljert. 
   
Fyne F1-8
F1-8 er medlem av F1-serien, og representerer derfor Fyne Audios fremste stand-mount-høyttaler. Det er en kompromissfri utførelsen av Fynes point source-teknologi, produsert i Skottland. F1-8 har en 8" IsoFlare bass/mellomtonedriver paret med en 1" kompresjons-diskanthøyttaler i magnesiumkuppel. Høyttalerkassen er håndlaget i nydelig pianoglans valnøttfinér. Høyttalerens fysiske utseende er stilfullt og moderne, og de spiller meget bra noe flere tester bekrefter!

Fyne Audio F500
Fyne Audio F500 er den minste modellen i Fyne sin prisvinnende F500-serie, men leverer et kraftig og utrolig detaljert lydbilde.

Fyne Audio er en relativt ny aktør i hifi-bransjen, men utviklerene har lang og bred erfaring, samt en genuin interesse for å lage kvalitetshøyttalere.

Firmaet ble startet av stjerneteamet bak verdens eldste høyttalerprodusent  og er et ekte entusiastdrevet foretak med legenden Dr. Paul Mills i rollen som sjefsutvikler og lydguru.

  Erdal Stereo Org. nummer 925 852 449 mva. E-post

    Bruktsalg Elektronikk Høyttalere Kabler Kunder Rack