Erdal Stereo


Produkter som selges for kunde er det ingen bytterett eller returrett på. Produktene er testet og fungerer som de skal. Det kan sjekkes hos eier før kjøp. Eventuelle avvik fra nytt eksemplar reflekteres i pris. Produkter som er under 2 år gamle, leveres med garanti fra dato de ble kjøpt nye. Produkter med original emballasje kan sendes på kjøpers regning og ansvar. Ta kontakt for tilbud på demobrukte produkter!
 

 
 

Innbytte på produkter som selges for kunde, kan vurderes av eier!

Med forbehold om skrivefeil!

   
"HiFi journalist pensjonerer seg og selger ut Kabler; Rør, Høyttalere, Aktive monitorer og mye mer til svært fordelaktige priser. Du kan gjøre et kupp!" Her følger noen av produktene han har for salg:

2 par XTZ høyttalere/ (ca 2.000.- og 3500.-) Flere XLR/RCA kabler fra KLOTZ og MOGAMI (Verdi 4000.- selges for 2000.-) Meget gode høyttalerkabler i rent sølv selges kun kr 5.500.-

PS Audio PerfectWave AC-12 strømkabel 1.5m
Koster ny hos Mala Audio er Kr. 12.500.- Kabelen er pent brukt og kommer med kvittering fra Mala.

Gode høyttalerkabler selges kun kr 2500.
Kablene som er fra Kimber, har de samme spesifikasjon som Kimber 12TC. Les mer om Kimber 12TC
her.

 

 
Paradox Coil strømkabel 1,8m selges for kunde. Paradox Coil jumpers selges for kunde
 

 

Luxman LX-380 selges for kunde kr 50000.

Seneste utgave av Luxman LX-380 ble lansert i forbindelse med Luxmans 90års-feiring i 2016 og er 12. generasjon i den legendariske 38-serien. Forsterkeren er basert på 6L6GC-rør for lang levetid, behagelig klangkarakter og definert bass. Ytelsen er oppgitt til 2 x 20W, som i kjent Luxman-stil nok er en liten underdrivelse. Nytt på LX-380 er vaskeekte (og støyfri) LECUA volumkontroll, ekstra påkostet RIAA-trinn (både MM og MC) samt forbedret bass-/diskantkontroll. Forsterkeren er også utstyrt med processor bypass, slik at LX-380 han brukes både som ren forforsterker og effektforsterker (f.eks. til hjemmekino).

EQ-500 selges for kunde kr 45000 ny 2021.

EQ-500 er resultatet av en fire år lang utviklingsprosess og er Luxmans beste RIAA-forsterker noen gang. RIIA-forsterkingen utføres fullt og helt av rør, noe som ifølge Luxman er den eneste måten å utnytte platespilleren som helanalogt lydmedium til sitt ytterste. Det vi kan bekrefte er at vi aldri tidligere har hørt en platespillerforforsterker med like fyldig, kraftig og "deilig" gjenngivelse. Her er det virkelig kjøtt på beinet kombinert med en fantastisk detaljering og holografi. Dersom du ønsker en fyldig, varm og detaljert lydgjenngivelse med fokus på spilleglede (noe vi gjør) er dette kanskje verdens aller, aller beste RIAA.

   
   
   

Karan forforsterker i sølv
Karan KAL REF MK3 forforsterker, selges for kunde! REF har hatt en eier og er pent behandlet! Karan har en kompromissløs byggekvalitet. Komponentene er av høy kvalitet og nøye tilpasset for fantastisk lyd! Fjernkontroll følger med, den styrer kun volumet! No nonses just high-end! Kan sendes i originale trekasser! Egen kasse til strømforsyning. Koster i dag kr 219000. En eier og ny i april 2019! Fremstår som ny!

PMC 5-22 selges for kunde kr 19000
Twenty5 serien er oppgradert kraftig i forhold til Twenty serien. Nyutviklet bass/mellomtone og diskant i samarbeid med SEAS. Oppgraderte kabinetter, nye sokler og spikes i rustfritt stål isolert med korkskiver imellom sokkel og kabinett. Nyutviklet spoilere i ATL utløpet (Laminair) som gir full kontroll på luftstrømmen ut av transmisjons linje kanalen som gir vesentlig bedre dynamikk og bass respons.

   

Furutech Line Flux rca-rca 1,2m nypris 22000.
Selges kun kr 9000 kr.
Eid av en voksen entusiast, selges for kunde grunnet oppgradering til dyrere Furutech Kabler. Sendes med Posten som sporbar Norgespakke!

Furutech Høyttalerkabel Flux 2m nypris 29699.
Selges for kunde grunnet oppgradering til dyrere Furutech!
Produktene er eid av en voksen entusiast og fremstår som nye! Sendes med Posten som sporbar Norgespakke!

   
   

GIANT jumpers. Pris for sett på 4 stk kr 4995, rodium spader begge ender. Jumpers med akkurat samme materialbruk og kvalitet som "Black Magic" The GIANT SP. Dette er i realiteten en meget kort The GIANT høyttalerkabel!!!
For dere som har bi / tri-wire terminaler på høyttalerne, fjern forbindelsesskinna som følger med fra fabrikken, den gjør ofte bare ugagn. En feilbestilling, testet noen timer! Selges til en hyggelig pris.
Kan sendes i original emballasje som sporbar pakke med Posten!

Synergistic Resaerch Euphoria X selges for kunde.
Dette er av mange regnet som «state of the art» kabelen. 1 år gamle, 8 foot og kostet 75000kr nye. Spader begge ender! Selges kun kr 40000. Kablene ble for korte i det nye oppsettet, derfor selges de. Nye kabler er kjøpt, kun rent salg!
Kan sendes i original emballasje som sporbar pakke med Posten! Det er mange utmerkede tester av disse anerkjente high-end kablene!
   
   
Lumin P1, forforsterker, streamer og DAC!
Dac, streamer og forforsterker i en boks og lar seg lett integrere med andre komponenter via; USB Digital Audio input & output support up to Native DSD512. Balanced & unbalanced analogue inputs. SPDIF & AES input support up to 192/24 with DoP, HDMI 2.0 inputs & 4K passthrough with ARC support. P1 har XLR og RCA analoge innganger som man kan koble til cd-spiller og riaaforsterker til dømes. P1 kan kobles rett til effektforsterker eller til aktive høyttalere!
  Les mer!

Nordost TYR2 høyttalerkabler 3m
En voksen eier, fremstår som nye, selges for kunde kr 38500. Kablene koster i dag 111500 ny for 3m.
Til forhandler:
Det er et kupp! Bedre kabler til denne prisen, finner du neppe! Fremstår som nye og de kan sendes i original emballasje som Norgespakke eller Post Ekspress! Norse 2-seriens høyttalerkabler leverer et ytelsesnivå som ikke tidligere var mulig til deres prisklasser. Les mer:

   
   

Furutech reference 3 XLR nypris kr 16364!
Selges for kunde kun kr 6999, seriøst bud! Kablene fremstår som nye, og de selges grunnet oppgradering til dyrere Furutech kabler! Sendes med Posten som sporbar Norgespakke!

Argento Flow Master Reference strømkabel 15A.
Seriøst interessert i en topp strømkabel? Til test!!
Schuko og IEC kontakter på strømkabler
   
   

  Erdal Stereo Org. nummer 925 852 449 mva. E-post

    Bruktsalg Elektronikk Høyttalere Kabler Kunder Rack  


K