Erdal Stereo


Produkter som selges for kunde er det ingen bytterett eller returrett på. Produktene er testet og fungerer som de skal. Det kan sjekkes hos eier før kjøp. Eventuelle avvik fra nytt eksemplar reflekteres i pris. Produkter som er under 2 år gamle, leveres med garanti fra dato de ble kjøpt nye. Produkter med original emballasje kan sendes på kjøpers regning og ansvar.
Ta kontakt for tilbud på demobrukte produkter, god rabatt!
 

 
 

Innbytte på produkter som selges for kunde, kan vurderes av eier!

Med forbehold om skrivefeil!

   

FURUTECH NCF BOOSTER
Multimaterial hybridkonstruksjon: en original Furutech-design for overlegen kontakt- og kabeldemping!

Argento Flow strømkabel 15A.
Seriøst interessert i en topp strømkabel?
Schuko og IEC kontakter på strømkabler.
   
VT100 MKII selges for kunde kr 20000
VT100MKII er en balansert effektforsterker som trekker på den avanserte teknologien til et i Reference Series. VT100MKII gir 100 watt i hver kanal, og er klasse A/B effekttrinn. Den har 540-joule strømforsyning som er fordelt mellom to separate, isolerte utgangskretskort for korte signalveier og ekte "dual mono"-drift. Den ble introdusert i 1998 og oppnådde legendestatus raskt. Den har en utmerket byggekvalitet fra den tid da ARC var kjent for å bygge solide forsterkere med en utmerket rørlyd. De er sjeldent for salg! Kan høres i Bergen!

Lumin P1, forforsterker, streamer og DAC!
Dac, streamer og forforsterker i en boks og lar seg lett integrere med andre komponenter via; USB Digital Audio input & output support up to Native DSD512. Balanced & unbalanced analogue inputs.
SPDIF & AES input support up to 192/24 with DoP, HDMI 2.0 inputs & 4K passthrough with ARC support. P1 har XLR og RCA analoge innganger som man kan koble til cd-spiller og riaaforsterker til dømes. P1 kan kobles rett til effektforsterker eller til aktive høyttalere!
 
Les mer!

   

Luxman 900 forforsterkeren selges for kunde til en hyggelig pris.  Meget pent behandlet av en godt voksen eier! Det finnes en rekke utmerkede tester som beskriver dette unike produktet! Den kan sendes i original flykasse.

Paradox Coil jumpers selges for kunde

Paradox Coil  strømkabel selges for kunde

   
 

 

   
   

Lampizator P32 Special.
Et demobrukt par selges til en hyggelig pris!
Spiller varmt, detaljert, med gigantisk scene og en sjelden god bass!

97db, lettdrevne passer utmerket til rørforsterker og klasse A transistorforsterkere. Mål 143cm H x 41cm B x 53cm D

Goldmund Studio selges for kunde

En Goldmund Studio platespiller selges med T3 tangential arm grunnet oppgradering til Bergmann toppmodell. Denne var revolusjonerende da den kom på markedet på 80-tallet! Fantastisk bygge- og lydkvalitet! Kan høres i Bergen!
Les mer!

   
   
Argento Flow Master Reference strømkabel 15A.
Seriøst interessert i en topp strømkabel?
Schuko og IEC kontakter på strømkabler.
Til test!!

Furutech reference 3 XLR nypris kr 16364!
Selges for kunde meget rimelig! Kablene fremstår som nye, og de selges grunnet oppgradering til dyrere Furutech kabler! Sendes med Posten som sporbar Norgespakke!

   
   

  Erdal Stereo Org. nummer 925 852 449 mva. E-post

    Bruktsalg Elektronikk Høyttalere Kabler Kunder Rack  


K